How can you help

Home > How can you help

Get involved

Spread
the word

Можете да разкажете за нас на приятелите си. Харесайте страницата на фондацията. Обяснете на близките си каузата. Споделяйте! Във Facebook, в Тwitter , в канала ни в YouTube, нека повече хора разберат!
И ние, и клиентите ни имаме огромна нужда от разбиране и подкрепа. Знаем, че сме на прав път, но имаме нужда от армия съмишленици.

Skill-based
volunteering

Нуждаем от вашите знания и компетенции. Адвокатите могат да ни посъветват при изготвяне на политики и при казуси на наши клиенти. Лекарите могат безплатно да прегледат и обработят рани и абсцеси. Психолозите могат да посъветват някои от клиентите ни. Винаги имаме нужда от помощ при преводи. Непрестанно пишем проекти, ако ни помогнете, ще сме по-успешни.

Make a
donation

Имаме нужда от пари. Искаме да заведем Илия на лекар, Мая има нужда от спирала, Пепи има нужда от закуска всеки ден. Дограмата в офиса се разпада…
Не търсим големи суми. Любимите ни дарения са двата лева от Нели, която взима хероин, касичката с монетите за подаръци на Бени и Петър и парите от децата от немското училище.
Не е нужно много, нужно е сърце.

Get in touch

Name (required)

Email (required)

Subject

Message

Donations Account

IBAN: BG31RZBB91551060190502

BIC: RZBBBGSF

Raiffeisenbank

~ By Maze Labs