Намаляваме рисковете за здравето на най-уязвимите членове на обществото

Номинация за „Човек на годината“ 2015

на 03/11/2015 с 0 и 0 в категория Новини
Начало > Какво правим > Новини > Номинация за „Човек на годината“ 2015

Фондация „Инициатива за здраве“ е номинирана за трети път за наградите на Български Хелзинкски комитет „Човек на годината“. Приемаме тази поредна номинация като знак за това, че проблемите, по които работим са важни и продължават да вълнуват хората, които се чувстват съпричастни към правозащитността.
Благодарим на Савина Стоицова, която ни номинира, както и на всички, които ни подкрепиха в предишните две издания на наградите. През 2014 г. Фондация „Инициатива за здраве“ получи Втора награда и ние считаме това за достатъчно признание за нашите усилия. През тази година няма да предприемаме кампания по набиране на подкрепа за номинацията, защото считаме, че има и други важни и все още неразпознати каузи, които заслужават такава.
Ние ще бъдем благодарни обаче на всички, които подкрепят нашата дейност, защото тя продължава да е изправена през сериозни предизвикателства, най-вече свързани с нейната устойчивост след 2015 г. Ще използваме Платформата и публичността на наградите, за да узнаят повече хора, че усилията за запазване на здравето и защитата на правата на хората, употребяващи наркотици в България, имат нужда от подкрепа.

~ By Maze Labs