Как да се включите

Начало > Как да се включите

Няколко начина да ни помогнете

Разкажете
на приятел

Можете да разкажете за нас на приятелите си. Харесайте страницата на фондацията. Обяснете на близките си каузата. Споделяйте! Във Facebook, в Тwitter , в канала ни в YouTube, нека повече хора разберат!
И ние, и клиентите ни имаме огромна нужда от разбиране и подкрепа. Знаем, че сме на прав път, но имаме нужда от армия съмишленици.

Подарете ни
знание

Нуждаем от вашите знания и компетенции. Адвокатите могат да ни посъветват при изготвяне на политики и при казуси на наши клиенти. Лекарите могат безплатно да прегледат и обработят рани и абсцеси. Психолозите могат да посъветват някои от клиентите ни. Винаги имаме нужда от помощ при преводи. Непрестанно пишем проекти, ако ни помогнете, ще сме по-успешни.

Направете
дарение

Имаме нужда от пари. Искаме да заведем Илия на лекар, Мая има нужда от спирала, Пепи има нужда от закуска всеки ден. Дограмата в офиса се разпада…
Не търсим големи суми. Любимите ни дарения са двата лева от Нели, която взима хероин, касичката с монетите за подаръци на Бени и Петър и парите от децата от немското училище.
Не е нужно много, нужно е сърце.

„Стая“ за промяна в София

Не можем да премахнем наркотиците от нашето общество. Но можем да направим нещо, за да намалим смъртните случаи от инжектиране и свръхдоза, да премахнем проблема с изхвърлените игли и спринцовки и да лекуваме зависимостта. Тази кампания е за реални решения – изборът е наш!

Прочетете още информация и подпишете петицията.

Свържете се с нас

Вашето име (задължително)

Вашият email (задължително)

Тема

Съобщение

Дарителска сметка

IBAN: BG76RZBB91551060190565

BIC: RZBBBGSF

Райфайзен банк

~ By Maze Labs