Намаляваме рисковете за здравето на най-уязвимите членове на обществото

Проект „Да поговорим” завърши с постановката „Цветни сенки”

на 08/11/2018 с 0 и 0 в категория Новини
Начало > Какво правим > Новини > Проект „Да поговорим” завърши с постановката „Цветни сенки”

„Цветни сенки” е името на постановката, която трупата на театър „Цвете” подготви за участниците в проект „Да поговорим”, по темата употреба на наркотици, рисково поведение и ХИВ.  Представлението беше изнесено под формата форум – театър и  даде възможност на публиката да се включи активно в развитието на сюжетната линия. Младите хора дискутираха рисковите ситуации, свързани с употребата на психоактивни вещества, последиците и механизмите за справяне.

Това беше  заключителната дейност в рамките на проект „Да поговорим”, който включваше и поредица от обучителни семинари за ученици от три столични района – 93 СУ „Александър Теодоров – Балан”, Слатина, 69 СУ „Димитър Маринов“ ,  Искър и  30СУ „Братя Миладинови”,  Възраждане.

Екипът на фондация „Инициатива за здраве” изразява своята благодарност към представителите на районните администрации, директорите на училищата и трупата на театър „Цвете”, за оказаното съдействие при провеждането на планираните дейности.

 

      Проектът е съфинансиран по Програмата за изпълнение на Общинска стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и се реализира в подкрепа на „София -Европейска столица на спорта през 2018г.”

 

~ By Maze Labs